10 dagen weinig doen…Ook in Huize Holthuis is dat mogelijk!

Vandaag al weer meer dan een week geleden dat wij terug zijn gekomen van 10 dagen Curaçao. Gewoon tien dagen heel weinig doen. Genieten van lekker eten, een heerlijke hangmat. Ook een goed onderhouden (betaald) strand en op je wenken bediend worden als je dagelijks op een schoon strandlaken, van het resort, op het strand ligt. Na een vlucht van 9 uur en een tijdverschil van 6 uur is het wel even schakelen. Op Curaçao heb je de hele dag ‘wind’ aan je hoofd en na de ochtendbewolking is het verder eigenlijk de hele dag mooi weer. Wij hebben één keer een ’tropische regenbui’ gehad, maar verder alleen maar ca. 30 graden.

Strandvakantie niets voor mij!

Als je mij dit een paar jaar geleden had gezegd dat ik dit ooit zou doen: ‘een strandvakantie’ dan had ik je voor gek verklaard. Toch hebben wij dit een aantal dagen gedaan! Even niets en even bijkomen. ’s Ochtends op tijd uit de veren (6.00 uur) om een paar uurtjes te werken en vanaf 9.00 uur gewoon lekker samen zijn. We hadden nog nooit gesnorkeld, maar dat hebben wij wel ontdekt in deze vakantie. Om nu echt hele dagen aan het strand liggen, moet ik eerlijk toegeven was ons nog steeds een beetje te veel van het goede. Wij hebben een paar dagen een auto gehuurd en gingen in de loop van de ochtend op pad, zochten een mooi strandje op en gingen lekker snorkelen. Ook hebben wij het eiland lekker rondgetufd, maar wij kwamen dan in de loop van de dag weer uit op een strandje waar de snorkel op ging. Samen het water in en genieten van de onderwaterwereld van Curaçao. Pascal had een Go Pro Camera bij zich, dus zo konden wij ook mooie onderwateropnames maken.

Lekker eten en drinken en gezelligheid

Uiteraard zijn wij naar Willem-Stad geweest en op het terras genoten van de Pontjesbrug die voor o.a. grote zeeschepen en cruiseboten open en dicht gaat. Tussen het vuilnis door op de openbare plekken, genoten van de natuur en de blauwe zee!
Overal ligt zwerfafval en niet zo’n klein beetje ook. Op de betaalde stranden was het keurig aan kant en merkte je daar niets van, maar op de niet betaalde stranden was het bijna een vuilnisberg. Eind van de middag gingen wij terug naar ons appartement, even de mail checken en beantwoorden en dan opfrissen. ’s Avonds gingen wij lekker uiteten met een glaasje rosé (ook dat doe ik echt nooit!). Pascal was helemaal aan de ‘Amstel Bright‘. In Nederland is de eerste bestelling al geplaatst!

Tijd en ruimte in je hoofd voor de toekomst

Een 10 dagen even niet leven in de waan van de dag geeft ook ruimte om na te denken over je bedrijven. Zowel voor de Rijschool als voor Prosos hebben wij de wensen op een rij gezet. De komende tijd gaan wij hier aan werken. De laatste maanden is er gewerkt aan een plan van aanpak om Prosos om een vernieuwde wijze te positioneren en ook organisatorisch in te richten. Zo staat er per ca. 1 augustus een nieuwe website, hebben wij een professionele online werkomgeving voor de bedrijven laten inrichten en zijn wij organisatorisch bezig hoe wij de tweede helft van 2015 ingaan. Niet onbelangrijk hebben wij ook tijdens onze afwezighed ook nog nieuwe klanten mogen verwelkomen. Waarvoor altijd maar weer onze dank!

Tweede helft 2015

Op naar een mooie tweede helft van 2015. Wij zijn er deze week al mee gestart!

IMG_0408IMG_0512

IMG_0221

IMG_0502

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *