Even adem halen

PENA-startblog

Een paar jaar geleden schreef ik geregeld een blog ‘Even adem halen‘. Je start dan je eigen bedrijf. De website is omgezet van AnitaHvL naar de site van Prosos en dan valt het ‘persoonlijk bloggen toch wel weg, terwijl ik dat juist zo leuk vind. In 2014 heb ik vooral inhoudelijke blogs geschreven over mijn vakgebied op de site van Prosos, blogs op de site van Rijschool Pascal Holthuis en blogs voor klanten waar wij de social uitvoer voor mogen uitvoeren door Prosos.

Persoonlijk bloggen
Toch mis ik het wat persoonlijker bloggen wel. Een mooie afsluiter van 2014 is om een start te maken aan een vernieuwde persoonlijk blogsite. Over de frequentie en onderwerpen kan ik nog niet zoveel zeggen. Wij gaan het mee maken. Ik zie het voor mij om jullie geregeld mee te nemen in het leven van ‘ons’. De activiteiten die wij samen ondernemen, maar ook de activiteiten rondom onze eigen bedrijven. Ik houd jullie op de hoogte!

Ons motto: ‘Samen zijn is fijn’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *