SAMEN MAKEN WIJ IMPACT OP JE DOELGROEP

PARTNERS IN:

ONLINE MARKETING

Online marketing

Je wilt je bedrijf laten groeien. Samen bepalen wij de inzet van online marketingoplossingen. Beeld, tekst, social media, webcare en online adverteren verzorgen wij samen.

“Lynsey helpt ons dagelijks om waardevolle relaties op te bouwen met onze doelgroepen. Doordachte content en ervaringen met de klantreis als uitgangspunt.”

Eerlijk gezegd vond ik het best spannend! Na een aantal strategiesessies gingen wij dan echt live met de eerste social berichten uit de opgestelde contentplanning. Lynsey heeft met mij de beelden en teksten voorbereid. De beelden sloten aan bij onze templates die wij vanuit corporate aangeleverd krijgen.

Rik is onze vaste contactpersoon. Hij draagt er zorg voor dat de berichten op de kanalen worden geplaatst en wanneer waar wij het bereik en de interactie willen vergroten is er een advertentiebudget bepaald. Hij heeft van ons een jaarbudget gekregen, waar wij samen de invulling mee bepalen. Gelukkig worden de resultaten en budgetten door Rik goed beheerd. Fijn om wekelijks te horen hoe het staat met de bepaalde doelstellingen en hoe wij zaken gewenst bij moeten stellen omdat de praktijk soms anders is dan de theorie. Gelukkig wordt er niet weggelopen voor een goed advies om de plannen bij te stellen of om een kritisch reactie te geven op een ‘korrelig beeld’. Wij gaan wel voor kwaliteit natuurlijk.

SAMENWERKEN ALS PARTNER?

Samen maken wij impact op je doelgroep.

CONTENTMARKETING

Verhoog het online bereik en verhoog de betrokkenheid.

Verhalenvertellers
Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden.

Social media
Social media is een mooie ondersteuning om je fans en volgers aan je te binden. Weet daarom waar jouw doelgroep actief is. Deel jouw producten en verhalen en connect met ze door persoonlijke interactie.

ADVERTEREN

Boost jouw resultaten met advertentie campagnes.

Social media
Maak je doelen concreet, weet wie je doelgroep is en wanneer ze actief zijn. Trigger ze door de juiste berichten en verbind ze met jouw product.

Google Ads
Bepaal je zoekwoorden en zorg dat je vindbaar wordt door het adverteren op Google. Op basis van een concreet plan met doelstellingen maken wij samen gerichte campagnes. Leer gedurende de periode van ons hoe je een campagne bijhoudt. Rik helpt je hier graag bij!

DATA ANALYTICS

Meet wat je wilt meten voor jouw inzicht.

Beheren en meten
Het meten en beheren van data is erg belangrijk op het moment dat je online of offline investeringen doet in marketing. Door goed te meten weet je aan het eind van het jaar welke campagnes het meest hebben bijgedragen aan de omzet.

Inzet tools
Het is belangrijk om hier aandacht voor te hebben en elke activiteit goed meetbaar te maken. Rik deelt graag zijn kennis met jou en neemt met jou de juiste tools door zodat wij het samen kunnen gaan meten.