Verwarring brengt vaak iets moois…

Verwarring in mijn koppie…

Ken je dat misschien? Je  maakt iets onder je eigen naam stap voor stap zichtbaar, bekend en tot iets moois. Ergens komt het moment dat je dan jezelf wat meer in de “schaduw” zet en het met een team laat groeien.

Ik sta op dat moment… Prosos is niet meer alleen AnitaHvL. Prosos is naar twee jaar steeds meer een concept. Een concept dat ik niet alleen ben, maar samen met een team van zzp’ers wordt uitgedragen. Een ieder met een eigen verhaal, met eigen ambities en eigen activiteiten rond Prosos. Super blij met hoe het gaat. Anderzijds super spannend. Loslaten is nooit mijn sterkste kant geweest. Je moet dan het vertrouwen geven, maar ook krijgen om het los te kunnen laten. De ene maand voelt dat nog beter dan de andere maand.

Drukke tijden voor Prosos

Als je groeit, klopt het ook dat je veel tijd en energie aan je bedrijf besteedt. Veel werkzaamheden die niet altijd zichtbaar zijn. Ook ben ik altijd aan het denken, structureren en ondersteunen. Wij hebben met elkaar heel veel uurtjes betaald en onbetaald werk verricht. Dit vraagt ook flexibiliteit van elkaar en veel afstemming om alles af te ronden en uit te denken. Erg leuk!

Aanpassingen in bedrijfsvoering
Stap voor stap gaat ook de structuur van Prosos meer en meer vorm krijgen Zo stond een verhuizing van één van onze collega’s naar de Veluwe op stapel. In Apeldoorn hebben wij de laatste drie weken met de collega’s veel gezamenlijk gewerkt in huize Holthuis. Met heerlijke lunches! Deze werden verzorgd door “Catering Holthuis”. Het is heerlijk om op dit moment een geweldige stagiaire in ons midden te hebben. Kortom fantastisch om zo samen te bouwen. Begin april hebben de eerste gesprekken plaatsgevonden om het team van Prosos verder uit te bouwen. Voor ons staat centraal, dat wij de inzet zo goed mogelijk kunnen borgen en verzorgen aan onze klanten.

In april gaan wij verder met bouwen. Het onderstaande model wordt ons uitgangspunt voor onze activiteiten.

Prosos-InboundMarketing-model-2015

Rijlessen

Wat is het toch fijn om te zien hoe het gaat met de Rijschool. Genieten van de verschillende type leerlingen. De verhalen die thuis verteld worden, zijn geweldig. Ik vergelijk een Rijschool wel eens met een ‘kapsalon’ alle onderwerpen worden in de auto gedeeld. Fijn dat de laatste tijd veel leerlingen slagen en dat er eigenlijk ook elke maand wel nieuwe leerlingen starten.

Samen zijn is fijn

Dat is ons motto… ondanks dat wij veel samen zijn, omdat ik veel thuis werk, zijn wij ook juist veel op ons zelf. Wij zijn allebei druk aan de slag met onze eigen activiteiten, maar het is natuurlijk ook super belangrijk dat wij ook leuke dingen samen doen! Op dit moment zijn wij super blij met de kleine dingen in het om het huis. Een heerlijke wandeling, een gezellige lunch en en ’s avonds lekker samen in de keuken voor de #HelloFresh maaltijd.

Hoe spannend in juni gaan wij gewoon twee weken op vakantie! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *