Zoek ik een personal coach of is het iets anders?

En dan heb je op zondagavond op eens een heel persoonlijke app met een vriendin. Als de vraag komt ‘wanneer was helemaal ontspannen‘, dan schiet ik vol. Hoe komt dat? Waarom raakt die vraag mij?

Ik ben al tijdje bezig met het vinden wie ik ben en wie ik wil zijn. Als ik in de sneltrein van mijn werk zit, dan voel ik het niet. Het lijkt soms wel eens een soort van verslaving. Ergens knaagt mij dat, maar dat laat ik dan niet toe. Ik ga gewoon verder. Zo gaan wij week in week uit door, maar verandert er niet zo veel aan mijn ‘gejaagde’ leventje. Ik eet gezond, met hulp van HelloFresh en heerlijke maaltijdsalades werk ik wel aan een gezonde balance in mijn voeding.

Personal coach

Geen idee waarom ik de laatste maanden tussen de bedrijven door op jacht ben naar een ‘personal coach‘, maar ik denk elke keer als ik eens 2x een uur per week tijd voor mijzelf ga maken, zou dat helpen? Krijg ik dan antwoorden op het vinden van mijn eigen ik? Of is dat een vlucht in iets wat mij niet gaat helpen? Ik ben totaal niet sportief. Ik ben inmiddels een aantal keren gestart met een intake bij een sportschool, maar langer dan een jaartje of 2 jaar sporten in zo’n sportschool is niet gelukt. Het heeft altijd wel een reden gehad dat ik moest stoppen, maar eerlijk is eerlijk ik werd niet ongelukkig als ik om wat voor reden een tijd niet meer kon gaan.

Ik weet dat sporten goed voor mijn longen is, de ontwikkeling van mijn spieren en uiteraard ga ik richting 40 misschien toch ook niet verkeerd voor mijn lijf! Whahahaha.

Terug komen op de vraag zou ik daar volledig ontspannen van worden? Moet ik dan meer denken aan Tai-Chi of Mindfulness, of Yoga? Ik zie mij al liggen op zo’n kleedje met in mijn achterhoofd wat er allemaal nog moet gebeuren. Of heb je dat niet als je daar bent?

Vakantie?

Als wij op vakantie gingen voelde ik mij helemaal ontspannen. Samen met Pascal weken op reis. Niemand om ons heel alleen wij samen op ontdekking in mooie landen niets anders aan ons hoofd dan alleen de reisdag waar wij voor stonden. Dit kan op dit moment echt niet. Een team mensen dat zich alleen nog niet kan redden op kantoor. Allebei hebben wij verantwoordelijkheden, die wij nu op dit moment in het jaar niet los kunnen laten. Is dat erg? Nee hoor… Nee helemaal niet, alleen dat is nu nog niet de tijd in het proces van Prosos. Hoe leg je dat uit? Wat vertel je dan wat je mist?

Wij zoeken mensen die AAN het bedrijf werken; samen knallen.
In plaats van VOOR het bedrijf werken; wat zijn mijn opdrachten?

Een jaartje ouder

Eind van deze week word ik een jaartje ouder. Om precies te zijn word ik 38 jaar. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet zo heel veel met leeftijd heb. Mijn verjaardag vier ik altijd wel, maar in kleine kring. In het verleden waren wij vaak in deze tijd op vakantie, maar als je thuis bent dan vier je toch je verjaardag. Misschien moet ik onderstaande tekst gewoon eens wat gaan volgen 🙂

Jouw geboortedagtrilling is Jouw geboortedagtrilling is 31/4
Bron: happyvibes en Libelle.nl

31
De 31e van de maand. Je bent praktisch ingesteld en je zit vol goede ideeën: of ’t nou over iets kleins of iets groots gaat. Je werkt hard voor wat je wilt bereiken en je haalt graag goede resultaten. Je kunt goed samenwerken maar bent ook dol op controle hebben. Mensen waarderen je en kijken naar je op en rekenen op belangrijke momenten altijd op jouw advies. Je bent een trouwe vriendin.

Ook interessant voor jou: 4
Je bent de vleesgeworden degelijkheid die hard en gedisciplineerd werkt en een goed gestructureerd, productief leven leidt. Kortom, een man of vrouw uit één stuk. In werkelijkheid zou je wat meer vrije tijd moeten uittrekken om volop te genieten van de mensen en dingen om je heen. Neem af en toe eens een risicootje, dat zal punch in je bestaan brengen. Je blijft een leven lang verbonden met jouw wortels, dus met je familie en geboorteplek. Zelfs in de liefde ben je praktisch en voorspelbaar. Geen vlinders van één dag voor jou, want jij mikt op een stabiele partner met eenzelfde achtergrond. Met die man of vrouw, die best mag gezien worden, moet het zeker lichamelijk klikken. Doe je best om de sleur uit je relatie te houden, want die loert al snel om de hoek. En je partner hoopt en verlangt misschien net dat ietsje meer.

Fijne zomer gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *