Online aan de slag binnen een dag

Wij zijn met een team, dat graag in actie komt maar dit doen wij alleen als wij ook met elkaar een resultaat neer kunnen zetten, zodat jij met je bedrijf verder kan. Ik, Anita, ben van mening dat wij zowel de ondernemer, die het even niet meer ziet zitten als de ondernemer, die ‘versneld’ aan het zaaien en oogsten is, gestructureerd kan helpen. Voel jij je aangesproken?

Hoe kom je als ondernemer nu in beweging als alle werkzaamheden om je heen bevroren worden of als de mensen en/of bedrijven waar je voor werkt weinig tot geen geld meer uit kunnen geven en/of kunnen produceren?

Ik, Anita eigenaar van Prosos, merk dat deze ondernemers naar mijn mening hulp kunnen gebruiken!

“DOEL DOOR DOEN” DENKEN
Wij hebben heel duidelijk keuzes leren maken. Wij zijn als team enorme praktische mensen, maar wij wilden hoe dan ook eerst denken met een bijbehorend doel, en dan pas in ‘het doen = in de actie’  aan de slag gaan. Dit betekent dat wij heel scherp en bewust keuzes hebben gemaakt met hele concrete besluiten.

Eerst zaaien en dan oogsten

Het is ook raar. Normaal ga je eerst zaaien en dan ga je stap-voor-stap oogsten, maar nu in tijden van ‘crisis’, is je gevoel al snel dat je ideeën ook direct een goede oogst moeten opleveren. De aanpak om dit te kunnen realiseren verandert naar ons idee echter niet:

Eerst zaaien en dan oogsten alleen hoe pak je dat aan? Hoe gek het ook klinkt was ik, Anita, hier vanaf januari al mee bezig. Zakelijk keuzes maken en AAN je bedrijf werken i.p.v. alleen maar VOOR je bedrijf te rennen en vliegen. Maar als er dan klanten afscheid nemen waar je dat niet van had verwacht, dan is het even huilen en weer opstaan. Dan komt er nog een periode van onrust en onzekerheid bij voor jezelf en klanten … dan wordt het wel een hele heftige periode.

Doorgaan… stilstaan is geen optie. Althans niet voor mij! De huidige Corona crisis is voor veel ondernemers een doemscenario voor de ‘oogst’. Er is lang gewerkt aan het zaaien en de oogst dreigt nu te mislukken. Toch denk ik dat met een juiste aanpak er nog gewerkt kan worden aan een maximaal resultaat.

Ik, Anita, ben van mening dat wij zowel de ondernemer, die het even niet meer ziet zitten als de ondernemer, die ‘versneld’ aan het zaaien en oogsten is, gestructureerd kan helpen. Voel jij je aangesproken, wij gaan je assisteren met SOS-Prosos: Online aan de slag binnen 1 dag!