Zonder hulp geen Proba

Een boek maak je niet alleen. Dus graag willen wij de partners die ons geholpen hebben in de spotlight zetten. Wij zijn blij met onze samenwerking en dankbaar dat we samen dit mooie resultaat hebben mogen neerzetten.

Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen.
Keniaans gezegde.

De visuals

‘Ik ben Angelique de Roos, van De Roos Visuals. Ik mag bevlogen verhalen en plannen omtoveren tot digitale visuals. Met Anita was dat een bijzondere ervaring: we kwamen snel tot de kern en onze fantasie kreeg echt de vrije loop. Zo ontstond een unieke visual. Het verhaal en stappenplan van Prosos is in 1-oogopslag glashelder. Ik kijk met veel plezier op de samenwerking terug en ben trots op het resultaat!’

De Redactie

Schrijven en redigeren, ik vind het alle twee erg leuk om te doen. Het is een soort puzzelen: proberen om dingen zo duidelijk mogelijk te zeggen, met alle d’tjes en t’tjes op de juiste plaats. Het is een uitdaging om een prettig leesbare en goed gestructureerde tekst te krijgen, of het nu voor een blog, brochure of interview is.

Helemaal enthousiast word ik als het om een boek gaat. Ik vond het dan ook erg leuk om een bijdrage te leveren aan het eerste boek van Prosos.

Yvette in ’t Velt, YinTekst

Samen stappen zetten

“De brug tussen denken en doen: als je leert hoe je daar overheen loopt, is geen doel onhaalbaar.”
Anita Holthuis-van Leeuwenkamp

De opmaak

Deze zomer stelde Anita mij de vraag of ik wilde meewerken aan haar boek. We werken al lang prettig samen dus natuurlijk wilde ik dat. Na een afspraak over hoe het er ongeveer uit moest gaan zien en welke uitstraling het boek moest hebben kon ik aan de slag. Het was heel leuk om het verhaal te kunnen ondersteunen met een strakke opmaak en mooi beeld. De combinatie tussen beeld, korte stukjes tekst en oefeningen maakte het een leuke en afwisselende klus.
Freddie Abrahams, C-Way 

Samenstellen

Hallo! Mijn naam is Marion van Wezel. Sinds begin 2021 verricht ik werkzaamheden voor Prosos. Denk aan strategisch advies, het schrijven van offertes, teksten en rapporten en natuurlijk het mede ontwikkelen en schrijven van Proba, van denken naar doen.

Ik ben bedrijfskundige en ben trainer, coach en ontwikkelaar van werkvormen en methodes. Voor mij is de combinatie van de ‘hardere’ bedrijfskunde, de meer ‘zachte kant’ van het coachen en trainen en de creativiteit van het schrijven en creëren de ideale mix. Bij mijn werk aan het Proba model en het boek mocht ik deze onderdelen inzetten. Ik ben heel benieuwd naar de reacties en ben blij dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen.

Proba bestellen

Wil jij zeker zijn van jouw exemplaar? Bestel het boek dan hier.