Knijp eens in mijn arm… spreker op de Landelijke ETW en ETT Kennisdag

Even een terugblik van mij… Willem belt altijd als hij in de auto terugrijdt na deze dag, nu mag ik even… Vandaag vertelde ik het in de workshops. De mannen en dames van PCbomen… wat een bijzonder stel mensen… oprecht, authentiek en met de ‘pootjes in de klei’.

Met social media de boom in

Wie, Wat, waar en hoe met social media in de praktijk | Met de voetjes in de klei.
Ik houd er van, Anita Holthuis

Twintig jaren verder in de tijd…

De mannen, die ik inmiddels 20 jaar ken. Wij hebben als collega’s gewerkt bij IPC Groene Ruimte. Toen de European Treeworker (ETW) en European Tree Technician (ETT) trainingen, (her)examens en modulaire opleidingen opgezet werden, mocht ik (uiteraard samen met collega’s) Willem zijn ideeën uitwerken in administratieve processen.

Na een aantal jaren elkaar wat minder intensief te hebben gesproken te hebben, belde Bart Exterkate mij op. “Anita wij zijn bezig met een eigen bedrijf, Peter, Willem, Frits en ik. Jij hebt altijd gezegd te willen helpen, wil jij dat nog steeds”. Het eerste grote compliment was een feit. Met volle overgave heb ik toen samen met mijn team geassisteerd bij het opzetten van de backbone van Praktijk Centrum Bomen (PCbomen). “Zeg maar wat jullie nodig hebben en ik help…”

Groei en ontwikkeling

PCbomen ging groeien en wij mochten meedenken en mee blijven werken. De ETW/ETT kennisdagen werden ontwikkeld en wij assisteren nog steeds meerdere keren per jaar bij de voorbereidingen, die nodig zijn om deze dag, achter de schermen (samen met collega’s), tot een succes te brengen. Wat een feestje is dit!

Iets met corona en er is toch altijd werk!

Tot de dag van vandaag ben ik de collega’s van Praktijk Centrum Bomen dankbaar. Ook in het corona jaar, waar mijn bedrijf niet ver van de afgrond af stond, mochten wij voor hen nog steeds werkzaamheden uitvoeren. “Er is altijd werk en anders maken wij werk,” waren de woorden van Peter. In het hier en nu dragen wij ons steentje met ontzettend veel liefde bij en is echt een kers op deze jaren; mijn moment of fame vanmorgen. Ik mocht vandaag als spreker aanwezig zijn op de ETW/ETT Kennisdag oktober 2021. Met twee fantastische groepen mannen zijn wij het gesprek aangegaan “Met social media de boom in”. Dank jullie wel.

Iets met knijp mij eens in mijn arm

Knijp mij eens in mijn arm. Ik ben een klein kind in een snoepwinkel. Het is zo’n heerlijk gevoel. Collega’s van PCbomen we zijn dankbaar voor wie jullie zijn en dat wij er onderdeel van mogen blijven uitmaken.

Dank jullie wel.

Workshop: Samen de boom in me social media!!

Social media en de boomverzorging, kan ik daar iets mee?
Nou wij wel. We zijn vanmorgen het gesprek aan gegaan met meer dan 30 European Treeworker en/of European Tree Technician collega’s. Met inspiratie en uitleg hebben Rik en ik onze bijdrage verleend aan deze Landelijke European Treeworker en Treetechnician kennisdag 2021.